Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Διακοπές τέλος!

Άντε στη δουλειά πάλι μετά απο ένα μήνα σχεδόν αποχής. Δε νιώθω πως μου έλειψε, απεναντίας...Μετράω ανάποδα να τελειώσει η σύμβαση να σηκωθώ να φύγω.
Στις διακοπές συνειδητοποίησα πως κάθε χρόνο κάτι έχω πάντα στο μυαλό μου που με αγχώνει και δε με αφήνει να χαρώ τα πράγματα. Πάλι φέτος τα ίδια μόνο που το μετρίασα όσο μπορύσα ή τουλάχιστον το προσπάθησα. Δε μπορούσα να θυμηθώ τι είχα κάθε καλοκαίρι σχεδόν που με απασχολούσε και δε μπορούσα να ευχαριστηθώ τις διακοπές μου. Αυτό αποδεικνύει πόσο ηλίθια και εφήμερα είναι τα πράγματα που μας χαλάνε και που δεν έχει κανένα νόημα να τα σκεφτόμαστε..κάθε πράγμα θα γίνει αλλά στην ώρα του-το καλοκαίρι είναι για ξεκούραση και διασκέδαση και δε χωράει τίποτα άλλο.
Αυτό όμως τώρα τελείωσε. Έτσι γίνεται πάντα. Τουλάχιστον είμασταν καλά, πήγαμε διακοπές και περάσαμε ωραία. Τώρα λοιπόν πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε την καθημερινότητα μας υποφερτή ή καλύτερα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο αισιόδοξη, δημιουργική κοντά σε αυτούς που αγαπάμε για όσο καιρό θα τους έχουμε δίπλα μας και ποτέ μα ποτέ να μη κοιτάμε πίσω - πάντα μπροστά! Η πολλή σκέψη κάνει κακό γι' αυτό λοιπόν δράση!