Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Team Hoyt - Dick and Rick Hoyt-----Για να κλαίς με μαύρο δάκρυ

"Η δύναμη της θέλησης?" Πολύ τετριμμένο για να περιγράψει αυτή την πραγματική ιστορία ζωής, την πατρική αγάπη και τη θέληση για ζωή--για μια ευτυχισμένη ζωή.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ημερολόγιο Ψυχανάλυσης Νο. 12

-"Είσαι πολύ μικρή για να φοράς μαύρα και η γιαγιά σου ήταν πολύ μεγάλη. Φοβάσαι το θάνααο, και τον δικό σου και των αγαπημένων σου προσώπων και ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος για να το ξορκίσεις..Από την άλλη, νομίζω ότι φοράς μαύρα επειδή αισθάνεσαι ενοχές...Μου είπες ότι δεν πήγαινες συχνά να τη δεις όσο ζούσε...Βέβαια οι ενοχές αυτές δεν έχουνε κανένα νόημα διότι η γιαγιά σου θα πέθαινε κάποια σιγμή, είτε πήγαινες εσύ στο χωριό είτε όχι".


-"Οι πεποιθήσεις που έχεις ότι δηλ. "Ο κόσμος είναι κακός, ο άλλος έχει πάντα έναν κακό απώτερο σκοπό και ότι πάντα προσπαθεί να βρεί την ευκαιρία να στη φέρει", σε κάνουν δύσπιστη και επιφυλακτική, διότι ακόμα και αν κάποιος σου φερθεί άσχημα εσύ θα αισθανθείς θυμό για τον εαυτό σου που δεν τον κατάλαβες απο την αρχή και κατάφερε να σε κοροϊδέψει!"

-"Οι τάσεις φυγής που έχεις δεν είναι προσπάθεια να φύγεις απο μια δύσκολη κατάσταση αλλά να απομακρυνθείς απο την πεποίθηση ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Αν αυτό δεν το παλέψεις και δεν το ξεπεράσεις μέσα σου, και στην άκρη του κόσμου να πας αυτό θα σε ακολουθεί!"