Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Απογοήτευση

Απογοήτευση...
Και ξαφνικά μένεις μόνος..και αναρωτιέσαι πως έγινε πάλι αυτό? και φταις εσύ που δε σηκώνεσαι να φύγεις και να κλείσεις την πόρτα πίσω για πάντα ή τουλάχιστον να βρεις έναν τρόπο να το κάνεις, ή να σχεδιάσεις με κάθε λεπτομέρεια και να κάνεις υπομονή για τη μεγάλη έξοδο! Πως είναι όταν προσπαθείς να βοηθήσεις, να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και πάντα να υπάρχει κάποιος που το κάνει καλύτερα απο σενα και μάλιστα πιο γήγορα? Πως είναι όταν μέσα στο πλήθος είσαι το τίποτα? Ποιος θα το πρόσεχε αν ξαφνικά χανόσουν απο προσώπου γης? Ένα βλέμμα στιγμιαίας λύπης και συμπάθειας και μετά τίποτα..Πως είναι όταν μιλάς και κανείς δε σ' ακούει, όταν ήδη έχει βγάλει το συμπέρασμα πριν σ' ακούσει? Πως είναι όταν δε μπορείς να πεις "ε και?" όταν δε μπορείς ν' αντέξεις τις επιλογές σου?
Και ξαφνικά βρίσκεσαι μόνος. Δεν έχει νόημα να μιλάς, ποιός μπορεί να σε καταλάβει εξάλλου? Πρέπει να κάνεις υπομονή για "να κάνεις τη δουλειά σου", να μη διαμαρτύρεσαι, να μην αντιδράς, να μην αντιμιλάς διότι θα σ' έχουν στο μάτι..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, Δ-Ε-Ν Μ-Π-Ο-Ρ-Ω!! Δεν μπορώ να ζήσω σε έναν κόσμο ηλιθίων και εγωιστών παρτάκηδων καταφερτζήδων...ΑΡΝΟΥΜΑΙ. Τους σιχάθηκα και μόνο που τους ακούω και τους βλέπω αισθάνομαι οίκτο για τον εαυτό μου που προσπαθεί να συνυπάρξει με αυτούς...
Μια φορά θα την ανοίξω την πόρτα..και μετά χάθηκα!

6 σχόλια:

Artistz είπε...

Επειδη εαν γράψω μαλλον θα γράψω σχεδον τα ιδια με σενα και μπορει και αλλα περισσοτερα θα σου αφιερωσω ενα τραγουδι το οποιο παντα ειναι επικαιρο για αυτους που το αισθανονται οχι στο αυτι τους αλλα στη καρδια τους..

Το παιζει ο καθε τυχαρπαστος και ουτε καν το εννοει..
αφιερωμενο εξαιρετικα

http://www.youtube.com/watch?v=uEk9OpOYp3A

mnisikakos είπε...

ευχαριστώ για την αφιέρωση! "θύμα του νόμου και της τάξης" εντελώς όμως!

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ είπε...

Καλημέρα μνησίκακε...Δεν σε ακούω πολύ καλά...Κανόνισε μια συνάντηση να τα πούμε.
Περιμένω νέα σου

mnisikakos είπε...

οκ θα πάρω το κτελ και σε 7 ώρες θα είμαι εκεί!

BUTTERFLY είπε...

Ενα κρατα στο μυαλο σου. Ασε τι λενε για να τρομοκρατησουν τον κοσμο! Οι ικανοι και αξιοι δεν χανονται ποτε!

mnisikakos είπε...

μακάρι να είναι έτσι αλλά στην ελλάδα συνήθως συμβαίνει το αντίθετο..η μόνη λύση βέβαια είναι να στηριχτείς στις δυνάμεις σου..οποτε ζήτησα βοήθεια τα πράγματα έγινανα χειρότερα.