Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Δεν είμαι επαναστάτρια, δεν θέλω ν' αλλάξω τον κόσμο, το καθήκον μου κάνω

Αγαπητοί κυριοι.


Εδω και 39 ημερες, ενας συμπολιτης μας, ενας συνανθρωπος μας, εχει θεσει τη ζωη του σε κινδυνο, ως εκφραση διαμαρτυριας και απελπισιας στην παντοδυναμια των καρτελ, που με αθεμιτα μεσα διαμορφωνουν τις τιμες και τον ανταγωνισμο και καταπινουν τις μικρομεσαιες επιχειρησεις, οταν αυτες πανε να αναπτυχθουν και δεν ακολουθουν τους δικους τους κανονες.

Ο Θοδωρης Τενεζος, κατεστραμμενος απο τα καρτελ, αντιμετωπιζοντας την αδιαφορια του κρατους και των θεσμων, βρισκεται για 39η εβδομη ημερα εξω απο το κτιριο της Επιτροπης Ανταγωνισμου σε απεργια πεινας. Κανενα καναλι δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα -εως καθολου- με το θεμα, δειχνοντας μια αδιαφορια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ. Και φυσικα, δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να μην το γνωριζουν τα ΜΜΕ, αφου εχει κυριολεκτικα βουιξει το διαδικτυο. Για την αδιαφορια των πολιτικων παραγοντων, ας μη μιλησουμε καν!

Παρόλα αυτά, ως Ελληνας πολίτης, θέλω να διατηρώ την πίστη και πεποίθηση ότι η χώρα μου έχει ανθρώπους με αίσθηση του δικαίου και του καθήκοντος. Περιμένω από εσάς να τιμήσετε τη θέση σας στην καρδιά των ανθρώπων που εμπιστεύονται σε εσάς την ενημέρωσή τους και να αναδείξετε αυτό το μείζον θέμα, όπως του πρέπει. Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας. Και σας καθιστώ όλους τους δημοσιογράφους, εάν δεν ασχοληθείτε με το ζήτημα αντικειμενικά και εγκαίρως, υπεύθυνους για την υγεία του Θεόδωρου Τενεζου! Σας υπενθυμιζω οτι πλησιαζει τις 40 ημερες χωρις φαγητο!

Και για οποιον εχει αμφιβολια, υπαρχει 24ωρη επικοινωνια και μπορειτε να δειτε τον Θοδωρη Τενεζο διαδικτυακα ανα πασα στιγμη της ημερας εδω: http://www.stopcartel.org/tv.php
Επιπλεον, εχει στειλει στον πρωθυπουργο μια ανοικτη επιστολη, οπου αναφερει την ιστορια του και τα αιτηματα του. Μπορειτε να την διαβασετε εδω: http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=281

Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η επιστολη μου αυτη θα δημοσιοποιηθει, μαζι με την απαντηση σας φυσικα, στο διαδικτυο, απο την ιστοσελιδα μου και απο τις υπολοιπες ιστοσελιδες που παρακολουθουν με αγωνια την εξελιξη και την πορεια της υγειας του Θεόδωρου Τενεζου. Θα σας παρακαλουσα να διερευνησετε το θεμα το συντομοτερο, καθως καθε ωρα που περναει ειναι πλεον κρισιμη.

Αναμενω την αμεση απαντηση σας.
Με εκτιμηση,



εγώ λοιπόν την έστειλα την επιστολή...απάντηση δεν πρόκειται να πάρω!

4 σχόλια:

Artistz είπε...

Καταρχην μπραβο για τη πρωτοβουλια(..αν και η κατασταση δεν χωραει μπραβο,και καταλαβαινεις τι εννοω)..γυρνωντας τωρα απο τη συγκεντρωση εφυγα με ενα αισθημα το οποιο με τρωγε καθ ολα τη διαρκεια που ημουν εκει..πως τελικα η παρουσια σου σε γεμιζει περισσοτερες ευθυνες,και των αποντων λιγοτερες ενοχες..και βεβαια νιωθω ευγνωμων που εστω και ασυναισθητα μου βγηκαν περισσοτερες ευθυνες και απο αυριο θα τα παρω όλα σβαρνα..οπου βρεθω και οπου σταθω..
Βλεπωντας καταβεβλημενα τα παιδια που ειναι μαζι του απο το πρωι καθημερινα ενιωσα τοσο μαλακας για ολους αυτους που περναγαν και βλεπωντας τα κερια λεγαν..''το πασχα κανουν προπονηση εδω;''..ενιωσα μαλακας μπαινωντας εγω στη θεση τους..ενω αυτοι ουτε καν σκεφτηκαν τι ειπαν..εβλεπες κόσμο να τρωει στο δρομο και να περναει απο μπροστα του..και δεν ειναι οτι θα τους εβλεπε ο Θοδωρας και θα ζηλευε(..αυτο ειναι ανοησια)..αλλα σα κινηση ειναι εντελως ανωριμη..ενιωσα και ανωριμος μπαινωντας στη θεση τους..καθομουνα περιλυπος και ειλικρινα ενιωθα οτι η γη θα ανοιξει και θα με καταπιει ολοκληρο...
Χαιρομαι να γεμιζω ευθυνες και δεν το λεω ουτε για προβολη ουτε για τιποτα αλλο..αλλα τα πραγματα κουκλα δυστηχως ειναι αποκαρδιωτικα οπως παντα...καλυτερα λιγοι με τις ιδεες μας και με τα πιστευω παρα χυμα και ηλιθιοι..και ας μην δικαιωθω ποτε..και ας μην παρω τη χαρα που προσμωνω και ευχομαι..
Καλυτερα ετσι να περπαταω(σκυθρωπος και ανησυχος)παρα γελωντας για τη ψευτια που με πειβαλλει..
καληνυχτα

mnisikakos είπε...

ποιά παιδιά είναι μαζί του απο το πρωί μέχρι το βράδυ? κοίτα ειλικρινά πιστεύω ότι είναι χαμένη υπόθεση δυστυχώς...μακάρι να βγώ ψεύτρα!
καλύτερα τις ιδέες που έχει ο καθένας να τις κρατάει όσο μπορεί για τον εαυτό του..επειδή στη δουλειά "τόλμησα" να διαφωνήσω και να δείξω τη δυσφορεία μου, άλλαξα τμήμα λες και ήμουν δε ξέρω κ εγώ τι ! και να φανταστείς ότι είμαι στο δημόσιο με σύμβαση STAGE!!εχω δει τρελό γλύψιμο και υποτέλεια εκεί μέσα..

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα!
Κι εγω που την συνεταξα την επιστολη, απαντηση δεν πηρα! Παροτι υπαρχει νομος που τους υποχρεωνει να σου απαντησουν εντος 15 ημερων. Μονο ενας βουλευτης απαντησε κι αυτος με ημιμετρα κι οταν τον στριμωξα με αλλες ερωτησεις, απλα δεν ξαναπαντησε...
Μας εχουν φερει σε σημειο να φοβομαστε για τη δουλεια μας, δεν θα αργησει η στιγμη που ισως φοβομαστε για την ακεραιοτητα μας!
Ετσι καπως εχασα την προηγουμενη δουλεια μου, επειδη αντιδρουσα στους παραλογισμους, αλλα τουλαχιστον δεν εχασα τον εαυτο μου εκει μεσα, παρολο που μου αρεσε παρα πολυ η δουλεια μου!
Θα τα ξαναπουμε!

mnisikakos είπε...

νόμιζε ότι με τιμώρησε που με έστειλε στο δυσκολότερο τμήμα της υπηρεσίας! καλύτερα στο δυσκολότερο τμήμα λοιπόν και μακριά τους ειλικρινά!